Manier 1 - FitChef Turbo

Fitchef & Fitchef Turbo zijn het resultaat van mijn jarenlange zoektocht naar de juiste manier van afvallen. Eigenlijk mijn jarenlange strijd tegen de kilo's maar vooral tegen het jojo - effect waar ik elke keer last van had.
Ik ben Mark van Oosterwijck en mijn boeken laten je zien dat afvallen echt kan. Niet voor niets worden mijn boeken zeer goed beoordeeld op Bol.com. Mijn methode werkt echt, kijk maar op de website voor de vele vele bedankjes. 

Afvallen kan op veel manieren maar wat wanneer ik je deze 5 punten meegeef waar naar mijn bescheiden mening een goed dieet aan zou moeten voldoen: - balans - eenvoud - smakelijk - eiwitrijk en misschien wel als belangrijkste - betaalbaar. Een kookboek met complete weekmenu's inclusief de o zo handige boodschappenlijstjes. 

Ik laat je zien dat gezond eten, lekker eten en afvallen hand in hand kunnen gaan. Verder lezen ....

Manier 2 - 50 dagen koolhydraat arm

Dit is een afslankprogramma voor al degenen die vastbesloten zijn om af te vallen en daar 7 weken lang keihard aan willen werken. Denk je dat jij zo sterk bent? Dan garandeer ik jou dat je afvalt! Hoe zou het zijn om
  1. Nooit meer te hoeven bedenken: wat moet ik nu weer eten?
  2. Elke dag een boodschappenlijstje te krijgen (omdat je weet wat je moet kopen zul je merken dat je minder andere - slechte dingen zal kopen)
  3. Hulp te hebben om elke keer weer gezond te eten 
  4. Te voelen dat je steeds meer energie krijgt om van alles te ondernemen
  5. De middagdip over te slaan en na het eten geen opgeblazen gevoel te hebben
  6. Als kers op de taart steeds minder suiker te gebruiken zodat verouderingsverschijnselen langzaam zullen verdwijnen
Ik vertel je wel gelijk dat de menu's vlees bevatten en daarom niet geschikt zijn voor vegetariers. En let op: ik heb ook geen rekening gehouden met eventuele allergieën. Staan er dus producten op je boodschappenlijstje waar je allergisch voor bent, mail me dan even, dan bedenk ik een vervangend product. Lees verder ...

Manier 3 - 20 dagen suikervrij en een kledingmaat minder!

Deze afslankmethode is vooral geschikt voor vrouwen van 40 jaar en ouder.

Mijn naam is Ria Kamelle en ik ben de schrijver van de boeken Slank door de Overgang, Overwin je Overgang en 20 Dagen Suikervrij. Ik ben hulpverlener voor vrouwen in overgang en help idagelijks tientallen vrouwen met uiteenlopende klachten. En wist je dat overgewicht, die extra pondjes die erbij komen en niet meer weg willen ook bij de overgang horen? Vooral het buikvet ...

Vrouwen in de overgang geven aan dat er 2 belangrijke aspecten zijn die een afvalmethode zou moeten oplossen: a) niet alleen nu afvallen maar de pondjes moeten eraf kunnen blijven en b) mijn trek in zoete dingen zou minder moeten worden of verdwijnen. Vooral dit laatste is een echte motivatiekiller wanneer je aan het afvallen bent ... een verjaardag, een etentje - het dessert.

En om terug te komen op het eerste punt, wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een verband is tussen hormoonhuishouding en overgewicht en dat is je bloedsuikerspiegel. Klinkt het allemaal bekend ... lees dan verder ...

Manier 4 - Afslankreceptenbijbel

In de afgelopen jaren zijn honderden mensen met dit boek in de hand vele kilo's kwijt geraakt. En dat zonder dure pillen, waardeloze diëten of andere onzin die achteraf toch niet werkt.

Hoi, ik ben Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, afgestudeerd  (dieet) psycholoog, schrijver en orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Ik heb dit boek voor jou geschreven, tenminste wanneer je serieus wilt afvallen en ook slank wilt blijven. Wil jij eens kijken welke feiten en fabels jij al kent over afslanken? Doe hier dan deze vrijblijvende test en ontdek je "Afslank IQ".

Wanneer je merkt dat ik geen onzin verkoop maar een echt werkende manier heb gevonden voor jou om af te vallen, zie ik je vanzelf terug. Daar geloof ik in!! Doe hier de test.