Connect with us

Gym Fitness Receptenboek

– Recept: Volkoren spaghetti met bonen

Published

on


Recept van de maand

Februari

Volkoren spaghetti met groene bonen

Ingrediënten voor 2 á 3 personen:

  • 180 gram volkoren spaghetti
  • 2 uien
  • 150 gram peultjes
  • 150 gram haricot verts
  • Verse basilicum en tijm
  • Peper, zout en gember naar smaak
  • Olijfolie
  • Parmezaanse kaas

1: Snijd de uien in reepjes en bak in een scheutje olijfolie

2 &3 : Was de peultjes en haricot verts en voeg bij de uien

4: Doe wat verse basilicum blaadjes en tijm erbij, breng op smaakt met peper/zout/ gember

5: Kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking. Giet af en voeg bij het groentemengsel. Roer er lekker wat olijfolie doorheen en garneer met Parmezaanse kaas

Eet smakelijk!😋





Source link

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gym Fitness Receptenboek

– Recept: Spring Rolls met mango

Published

on

By


R E C E P T | V A N | D E | M A A N D

 

Spring Rolls met mango

 

Recept voordat 2 á 3 personen

 

– 6 rijstvellen

– 250 gram mango

– 150 gram sojabonen (edamame)

– 40 gram (pittige) kiemgroente. Bijvoorbeeld taugé, alfalfa of tuinkers

– Handje ongezouten pindanoot’s

– Struik verse koriander

 

Snijd den mango ter blokjes plus den koriander leuk. Meng ter

eentje kom met den sojabonen, kiemgroente plus gehakte

pindanoot’s.

 

Klaargemaakt den rijstvellen zoals vermeld staat op den verpakking

(wellen ter warm water).

 

Leg 1 vel op eentje lichtreclame of schap. Leg eentje ietsje van ie

mengsel onderaan ie midden op ie vel. Rol op totdat ie

midden, vouw den zijkanten zoals hierbinnen plus rol voorts over.

 

Zowel lekker met eentje ietsje sojasaus 😉

 

Spring Rolls kun jij vullen met van alles! Zowel met bijv. tofu of garnalen. Variaties toereikend!





Source link

Continue Reading

Gym Fitness Receptenboek

– Recept: Roerbak met Asperges en Konjac (plant) rijst

Published

on

By


Recept van den maand

Juni

Roerbak met Asperges plusteken Konjac (plant) rijst

Ingrediënten voordat  2 á 3 personen

  • 1 zakje Konjac rijst (bijv te koop erop den Action)
  • 2 uien
  • Bakje vegetarisch gehakt plusteken/of champignons
  • +/- 300 á 400 gr asperges
  • 1 courgette
  • 2 tomaten
  • Cayenne peper
  • Zoutig
  • Kurkuma plusteken andere verse smaakstoffen zoals smaakwaarneming

Konjac rijst is vervaardigd van plantaardige glucomannan vezels uit den wortel van den Konjac plant. Hierdoor is ie volledig vetvrij, suikervrij plusteken glutenvrij plusteken inhouden ie vanaf 100 gram slechts 7 kcal!
Spoel den Konjac rijst even voltooid met water. Snij den ui, courgette,
tomaten plusteken asperges ter grove stukken.

Verhit watten kokos- of olijfolie ter eentje wok of hapjes pan plusteken kattenbak den uien. Voeg vervolgens ie gehakt plusteken/of den champignons, courgette, asperges toe plusteken kattenbak mee totdat zij gaar zijn. Voeg mits onlangs den tomaten toe plusteken kattenbak nog even mee. Breng op smaakwaarneming met cayennepeper, zoutig, kurkuma plusteken verse smaakstoffen. Doen den rijst erop, stuurroer wasgoed voort plusteken kattenbak nog 2 minuten mee.

Eet smakelijk!

 

 





Source link

Continue Reading

Gym Fitness Receptenboek

– Recept: Hartige taart met filodeeg en spinazie

Published

on

By


R E C E P T | V A N | D E | M A A N D

 

Hartige taart met filodeeg plusteken spinazie

 

Ingrediënten voordat 2 á 3 personen

 

– 450 gram verse spinazie

– 6 á 8 vellen filodeeg

– 150 gram geraspte Parmezaanse kaas

– 4 eieren

– 100 ml Griekse yoghurt

– 1 teentje look

– Peper plusteken zoutig

– Pijnboompitjes

 

Verwarm den oven voordat op 180 graden plusteken vettig eentje springvorm te met watten olijfolie of kokosolie. Laat ie filodeeg smelten te den verpakking.

Hiel den look klein plusteken kattenbak dit kort te watten olijfolie. Voeg vervolgens den spinazie ietsje tijdens ietsje toe totdat ie helemaal geslonken is. Breng op smaakwaarneming met peper plusteken zoutig.

 

Gestoffeerd den springvorm met den vellen filodeeg. Leg hierbij voorafgaand 1 vel op den bodem plusteken gestoffeerd hierna den zijkanten. Ie deeg mogen zowel overheen den zijkanten heen komen.

 

Meng den eieren, yoghurt plusteken kaas voort elkander. Laat den spinazie inderdaad uitlekken plusteken voeg toe aan ie mengsel.

 

Giet alles te den springvorm plusteken garneer met den pijnboompitten. Zet voordat 25 – 30 minuten te den oven.

 

Eet smakelijk! 😊

 





Source link

Continue Reading
Advertisement

Trending